K novému rezervačnímu systému výdeje povolenek.

21.01.2021 08:43

Po prvních výdejích povolenek můžeme říci, že se nový rezervační systém velmi osvědčil. Pro výdejce se sice mnoho nezměnilo, stále je to sobotní dopolední maraton bez minutového zastavení a další práce navíc s opravami zrušených rezervací. Pro mnohé z rybářů, kteří si v minulých letech vystáli i několikahodinové čekání ve frontě je to však největším přínosem, což také bylo našim cílem při zavedení tohoto systému.

Naše představa byla taková, aby čekání na odbavení bylo max. v řádu minut. Toto se však stále nedařilo při prvních dvou výdejích splnit, jelikož se stále najdou tací, kteří si řádně nepřečtou postup objednání rezervace a nebo dodatečně chtějí více povolenek, než kolik si jich předem rezervovali. Díky tomu se čekací interval prodloužil i na víc než půl hodiny pro ty, kteří se zaregistrovali řádně. Našel se i případ, kdy se rybář s rezervací na březen dožadoval výdeje v lednovém termínu. (Snaha oblafnout výdejce? Nepozornost?) Každopádně jsme v začátcích a jisté problémy se mohou vyskytnout vždy. 

Upozorňujeme však, že v budoucnu již nebudou žadateli prodány tři povolenky, pokud bude mít rezervaci jen na jednu v daném termínu a podobně. A proto prosím dbejte na řádné objednání rezervace podle počtu požadovaných povolenek a prosím nezneužívejte systém na úkor poctivých členů, pro které je jejich čas při čekání stejně tak drahý, jako ten váš.

S pozdravem team výdejců povolenek MO ČRS Zábřeh.